MEVLANA HAFTASI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Hz Mevlânâ'nın Vuslatının 749. Yılı Vesilesiyle Okulumuzun Hazırladığı İlçe Programı Gerçekleştirildi."

18.12.2022 213

Okulumuzun hazırladığı Mevlana Haftası ilçe programı Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ahmet Metin TURHAN, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ahmet ELMAS, ilçe protokolümüz, okul ve kurum müdürlerimiz, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla Gülnar Şehit Ertuğrul Ulupınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Mevlana Haftası Programı" katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Dijital albüm için tıklayınız.

Video sunum için tıklayınız.

18-12-2022